Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Ankeriaskeitto   • Ankeriaspaisti (Jaakko Kolmonen)   • Keitetty ankerias sinappikastikkeessa   • Mausteinen keitetty ankerias   • Ankerias valkoviinissä   • Keitetty ankerias   • Tilliankerias   • Pariloitu ankerias   • Graavisuolattu ankerias   • Paistettu ankerias 

Graavisuolattu ankerias




1. Ankerias nyljetään, perataan, kuivataan ja paloitellaan.
2. Kalapalat ladotaan astiaan ja palojen väliin lisätään suolaa kalakerroksittain. Päälle asetetaan kansi ja paino.
3. Palat saavat suolautua 3–4 vuorokautta.
4. Graavi- eli puolisuolautuneisiin paloihin leikataan pintaviiltoja ja kypsytetaän pariloimalla tai rasvassa paistamalla.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404498
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net