Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Ankeriaskeitto   • Ankeriaspaisti (Jaakko Kolmonen)   • Keitetty ankerias sinappikastikkeessa   • Mausteinen keitetty ankerias   • Ankerias valkoviinissä   • Keitetty ankerias   • Tilliankerias   • Pariloitu ankerias   • Graavisuolattu ankerias   • Paistettu ankerias 

Paistettu ankerias




1. Ankerias nyljetään, perataan ja paloitellaan sekä pannaan likoamaan kylmään veteen niin pitkäksi aikaa, että palojen pinta saa vaalean värin.
2. Liotuksen jälkeen palat valutetaan ja pannaan suolautumaan pariksi tunniksi.
3. Sen jälkeen palat kuivataan ja pintaan tehdään viiltohaavoja.
4. Palat kastetaan sulaan voihin tai ruokaöljyyn, leivitetään ja paistetaan kypsiksi.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404513
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net