Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 

Silakkakukko




Ruiskuoritaikina:

  • 2 ½ l vettä
  • 5 dl ruisjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 50 g voita

    Täyte:
  • 1 kg perattua silakkaa
  • 150 – 200 g porsaankylkiviipaleita
  • 2-3 tl suolaa

1. Leikkaa kalat ja siansivuviipaleet paloiksi. Ripottele niille suolaa. Lado kalat ja lihaviipaleet kerroksittain uunivuokaan.
2. Valmista ruiskuori sekoittamalla veteen ruisjauhot, suola ja voisula. Alusta taikina käsin ja kaulitse kookkaammaksi kuin uunivuoka.
3. Nosta taikinakuori kalojen päälle kanneksi ja liimaa vedellä kostuttaen kiinni vuoan reunoihin.
4. Kypsennä uunissa 1 ½ - 2 tuntia 175-asteessa, jonka jälkeen voitele kukko voisulalla.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404516
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net