Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 

Muikkukeitto




  • 1 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 6-8 perunaa
  • 1-2 sipulia varsineen
  • 6-8 maustepippuria
  • (1-2 porkkanaa)
  • 1-2 rkl ruisjauhoja
  • 14-15 muikkua

Puhko muikut niin, että katkaiset päät ja poistat sisälmykset. Huuhtele ja kuivaa kalat. Mittaa kattilaan vesi ja suola. Kuori siihen pieniksi lohkotut perunat. Lisää lohkotut sipulit ja paloitellut porkkanat sekä pippurit. Keitä perunat puolikypsiksi. Lisää liemeen ripottaen ja samalla vatkaten ruisjauhot. Jatka keittämistä kunnes perunat ovat melkein kypsiä. Lisää kalat perunoiden päälle ja kypsennä nekin. Silppua keittoon lopuksi sipulin vartta.
Tarjoa lisänä hapanleipää tai perunapiirakoita ja voita.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2308440
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net