Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 

Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista




  • 400 g ahvenfileetä
  • noin 1 kg sipulirenkaita
  • 50 g voita
  • hiukan rypsiöljyä
  • 1 dl tomaattimurskaa
  • 1,2 l ruodoista keitettyä kalalientä
  • 2 dl unkarilaista valkoviiniä
  • ½ dl konjakkia

1. Kuullota voi rypsiöljyseoksessa sipulirenkaat ja lisää joukkoon tomaattimurska ja kalaliemi sekä valkoviini.
2. Anna muhia puolisen tuntia niin, että sipulit mehustuvat. Tarkista maku.
3. Lisää joukkoon konjakki sekä kuutioidut ahvenet. Kiehauta muistaen, että ahvenet kypsyvät hetkessä.
4. Jaa keitto annossavikuppeihin, laita päälle leipäkuutioita ja juustoraastetta. Kuorruta uunissa kauniin ruskeiksi.

Wiljam Pyy
keittiämestarj



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164575
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net