Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 

Lohikeitto kirkkaassa liemessä



(4 annosta)


  • 1 l vettä
  • 2 kalaliemikuutiota tai
  • 3 rkl kalafondia
  • 1 sipuli
  • pala purjoa
  • 5-6 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • pala lanttua
  • 10 maustepippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • 400 g nahatonta lohta tai kirjolohta
  • 1 tl suolaa
  • tilliä


1. Pese, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli. Huuhtele, halkaise ja paloittele purjo. Keitä kasvikset maustepippureiden ja laakerinlehden kanssa vedessä kypsäksi.
2. Lisää paloiteltu lohi.
3. Anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää.
4. Lisää tilli ja tarjoile paahdettujen ruisleipäviipaleiden kanssa.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164598
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net