Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 
Kainuulainen kalakeitto

  • noin 1 kg kalaa, lohta, siikaa tai madetta
  • 4 isoa perunaa (8 dl kuutioita)
  • 1 l vettä
  • 2 rkl ruisjauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 1 sipuli
  • 10 maustepippuria
    Lisäkkeeksi:
  • voisulaa
  • silputtua sipulia
  • silputtua tilliä


VALMISTUS:

1.Perkaa kala, ellei kalakauppias ole tehnyt sitä valmiiksi. Paloittele kala. Kuori ja kuutioi perunat. Silppua sipuli.

2.Vatkaa ruisjauhot kylmään veteen. Kuumenna kiehuvaksi hämmennellen. Lisää
suola, pippurit ja sipulisilppu.

3.Keitä noin kymmenen minuuttia ja lisää kalapalat.

4.Keitä vielä toiset 10 minuuttia eli kunnes keitto on kypsää.

5.Tarkista maku ja tuo tarjolle voisulan ja sipuli- ja tillisilpun kanssa.

Tarjoa lisänä ruisleipää.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2307647
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net