Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 
Kalakasviskeitto
(4 annosta)

  • 400 g kalafileitä
  • 250 g erilaisia kasviksia, esim. purjoa, tomaattia, paprikaa,
    herneitä, fenkolia, pinaattia silputtuja maustevihanneksia, esim.
    persiljaa, tilliä tai ruohosipulia
  • 2 rkl voita
  • 2 l kalalientä
    suolaa, pippuria


    1. Huuhdo kalafileet ja valuta hyvin. Leikkaa paloiksi tai suikaleiksi.

    2. Puhdista kasvikset ja paloittele ne. Pakastekasviksia ei tarvitse
    sulattaa. Paista kasvikset rasvassa läpikuultaviksi.

    3. Kaada liemi päälle ja keitä juuri ja juuri pehmeiksi, koosta ja
    lajikkeista riippuen 5 – 15 minuuttia.

    Lisää kala ja hauduta miedolla lämmöllä 5 – 10 min. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele maustevihannessilppu päälle.

    Tarjoa lisäksi patonkia.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164594
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net