Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 
Kala-riisikeitto
(4 – 6 annosta)

  • 6 – 8 salotti- tai pikkusipulia
  • 1 fenkoli
  • 1 puserrettu valkosipulinkynsi
  • 2 rkl voita
  • 2 dl valkoviiniä
  • 5 dl kalalientä
  • 1 tölkki (400g) tomaattimurskaa
  • 2 dl kermaa
  • 1 dl silputtua tilliä
  • ½ rkl persiljaa, timjamia, rakuunaa
  • 400 g turskafileetä
  • 400 g punakampelafileetä
  • suolaa
  • 1 tölkki (225 g) simpukoita
  • 1 dl keitettyä riisiä


1.Kuori ja lohko sipulit. Halkaise fenkoli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi.

2.Paista sipulia, fenkolia ja valkosipulia rasvassa.

3.Lisää viini, kalaliemi ja tomaattimurska. Hauduta kannen alla 15 min.

4.Lisää kerma, tilli ja yrttimausteet.

5.Leikkaa tällä välin kalafileet pienemmiksi paloiksi ja mausta ne kevyesti suolalla.

6.Lisää kalat ja simpukat liemeen ja keitä hiljalleen n. 5 min.

7.Lisää keitetty riisi ja anna sen kuumentua kunnolla.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2216996
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net