Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 
Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna

  • Ruotoja
  • Fileetä 100 – 150 g /henkilö
  • Porkkanaa
  • Sipulia
  • Tilliä
  • Mustaa pippuria
  • Lapinpuikulaperunaa
  • Suolaa


      1. Ruodot huuhdotaan, katkotaan sopivan kokoisiksi, kattilaan mahtuviksi
      paloiksi ja laitetaan kattilaan, porkkana, sipuli, tilli kylmään veteen.

      2. Kuoritaan vaahto pois ja lisätään kokonaiset pippurit. Annetaan kiehua
      noin 10 minuuttia.

      3. Liemi siivilöidään ja annetaan laskeutua.

      4. Pestyt Lapin puikulat lisätään kuorimatta kuutioituna liemeen.

      5. Keitetyistä ruodoista irrotetut kalanlihat ja fileekuutiot lisätään ja
      keitetään 6 – 8 minuuttia

      KEITTOA EI SUURUSTETA.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164603
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net