|
|
|
 | Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna
- Ruotoja
- Fileetä 100 – 150 g /henkilö
- Porkkanaa
- Sipulia
- Tilliä
- Mustaa pippuria
- Lapinpuikulaperunaa
- Suolaa
1. Ruodot huuhdotaan, katkotaan sopivan kokoisiksi, kattilaan mahtuviksi
paloiksi ja laitetaan kattilaan, porkkana, sipuli, tilli kylmään veteen.
2. Kuoritaan vaahto pois ja lisätään kokonaiset pippurit. Annetaan kiehua
noin 10 minuuttia.
3. Liemi siivilöidään ja annetaan laskeutua.
4. Pestyt Lapin puikulat lisätään kuorimatta kuutioituna liemeen.
5. Keitetyistä ruodoista irrotetut kalanlihat ja fileekuutiot lisätään ja
keitetään 6 – 8 minuuttia
KEITTOA EI SUURUSTETA.
|  |
|
|
|
|
2672233 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|