Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 

Madekeitto




  • vajaa kilo nyljettyä ja perattua madetta sekä mateen maksa
  • 1 litra vettä
  • 1 iso sipuli
  • 10 kokonaista maustepippuria
  • suolaa
  • 6 – 8 perunaa
  • ½ l maitoa (1 dl kermaa)
  • 1 – 2 rkl vehnäjauhoja
  • nokare voita
  • tilliä
  • ruohosipulia


1.Kiehauta vesi ja mausteet kattilassa, lisää pilkotut perunat ja sipuli ja
keitä kunnes perunat ovat melkein kypsiä.

2.Paloittele kala ja lisää palat sekä maksa kokonaisina ja anna kiehua hiljalleen. Lisää melkein heti kylmään maitoon sekoitetut vehnäjauhot tai kerma.

3.Nosta maksa, paloittele ja lisää takaisin kattilaan.

4.Voit myös perata ruodot niin halutessasi kalapaloista.

5.Tarkista maku, lisää hakattu tilli sekä nokare voita.

Tarjoile ruisleivän kera.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2308447
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net