Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 
Reilu madekeitto

  • 500 g paloiteltuja madepaloja
  • 4 dl vettä
  • 100 g sipulisilppua
  • 3 dl kuohukermaa
  • 3 – 5 perunaa kuutioina
  • 5 mauste- ja valkopippuria
  • tillisilppua
  • laakerinlehti


1.Keitä madepaloja suolalla, pippureilla, sipulilla ja laakerinlehdellä
maustetussa vedessä 15 minuuttia. Kokeile irtoaako ruoto. Nosta kalapalat pois.

2.Lisää liemeen perunanlohkot ja keitä ne pehmeiksi, jonka aikana voit perata madepalat ruodottomiksi.

3.Lisää keittoon kerma, siivottu kala sekä tillisilppu ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoile lisukkeena lämmintä ruisleipää.

Ohjeen alkuperä: Wiljam Pyyn reseptiarkisto.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2216976
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net