Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 
Savukalasoppa
Kalasopan voi valmistaa myös savukalasta. Maku on voimakas, jonka vuoksi sitä ei tarvita niin paljon kuin tuoretta.

TARVITSET:

  • 7 dl kalalientä
  • 1 pss pakastekasvissuikaleita
  • 100 g Creme bonjoure tuorejuustoa
  • 200 g perattua savukalaa, esim. kirjolohta
  • 1 tl maustepippuria
  • hienonnettua tilliä


VALMISTUS:

1.Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää kasvissuikaleet
ja keitä 10 minuuttia.

2. Perkaa savukala ja lisää se keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta sitruunapippurilla ja tillillä.

VINKKI:
Älä lisää suolaa valmistuksen sillä sitä on savukalassa!





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2216976
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net