|
|
|
 | Savukalasoppa Kalasopan voi valmistaa myös savukalasta. Maku on voimakas, jonka vuoksi sitä ei tarvita niin paljon kuin tuoretta.
TARVITSET:
- 7 dl kalalientä
- 1 pss pakastekasvissuikaleita
- 100 g Creme bonjoure tuorejuustoa
- 200 g perattua savukalaa, esim. kirjolohta
- 1 tl maustepippuria
- hienonnettua tilliä
VALMISTUS:
1.Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää kasvissuikaleet
ja keitä 10 minuuttia.
2. Perkaa savukala ja lisää se keittoon. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta sitruunapippurilla ja tillillä.
VINKKI:
Älä lisää suolaa valmistuksen sillä sitä on savukalassa!
|  |
|
|
|
|
2672196 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|