|
|
|
 | Rukiinen lohisoppa (noin 4:lle)

- 2 rkl öljyä
- 1iso sipuli
- 1½ l vettä + 2 kalaliemikuutiota tai kalalientä
- n. 10 viherpippuria
- 2 tl tilliä
- 1 tl timjamia
(1-2 tl suolaa)
- 2 pss pakaste keittojuureksia
- n. 300 g (savu)lohta
- 5 dl Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia
- Kuullota sipuli öljyssä kattilassa. Lisää vesi ja kalaliemikuutiot tai kalaliemi. Kun liemi kiehuu, lisää mausteet ja keittojuurekset ja anna kiehahtaa.
- Mikäli käytät tuoretta suolatonta kalaa, lisää suolaa keittoon makusi mukaan. Lisää lohipalat ja makaronit ja keitto on valmista 4 minuutissa. Tarkista maku.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
|  |
|
|
|
|
2668714 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|