Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 
Rukiinen lohisoppa
(noin 4:lle)


  • 2 rkl öljyä
  • 1iso sipuli
  • 1½ l vettä + 2 kalaliemikuutiota tai kalalientä
  • n. 10 viherpippuria
  • 2 tl tilliä
  • 1 tl timjamia
    (1-2 tl suolaa)
  • 2 pss pakaste keittojuureksia
  • n. 300 g (savu)lohta
  • 5 dl Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia

  1. Kuullota sipuli öljyssä kattilassa. Lisää vesi ja kalaliemikuutiot tai kalaliemi. Kun liemi kiehuu, lisää mausteet ja keittojuurekset ja anna kiehahtaa.
  2. Mikäli käytät tuoretta suolatonta kalaa, lisää suolaa keittoon makusi mukaan. Lisää lohipalat ja makaronit ja keitto on valmista 4 minuutissa. Tarkista maku.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164606
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net