Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bouillabaisse   • Kainuulainen kalakeitto   • Kakavia soup, sekakalakeitto   • Kalakasviskeitto   • Kalakeitto (savolainen, perinteinen)   • Kala-riisikeitto   • Kalastajankeitto   • Kirkaslieminen lohikeitto ja Lapinpuikulaperuna   • Madekeitto   • Nuottarannan soppa   • Reilu madekeitto   • Saaristolaiskeitto   • Savukalasoppa   • Silakkakeitto   • Merenviljakeitto   • Rukiinen lohisoppa   • Kalakeitto majoneesin kera   • Puna-ahvenseljanka   • Ranskalainen kalakeitto   • Kirjolohi-kookoskeitto   • Kainuulainen lohikeitto   • Bergeniläinen kalakeitto   • Muikkukeitto   • Vuorineuvoksen sipulikeitto ahvenista   • Lohikeitto kirkkaassa liemessä   • Vihreä kalakeitto   • Saksalainen kalakeitto   • Juustoinen siikakeitto   • Ohtakarin siikavelli   • Lohi-kasvis-keitto   • Kookos-kasvis-lohikeitto   • Muikkukeitto 2 
Sopa de pescado con mayonesa

  • noin kilon painava kuha tai siika
  • vettä
  • 2 tl suolaa
  • 10 kokonaista valkopippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 1 rkl tuoreita fenkolinlehtiä tai ½ tl fenkolin siemeniä
  • 2 dl majoneesia
  • 1 rkl sitruunamehua


  1. Nosta perattu kala kattilaan. Kaada vettä sen verran, että se peittyy. Kuumenna kiehumispisteeseen, kuori vaahto ja lisää mausteet.
  2. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes kala on kypsä. Nosta se keitinliemestä ja irrota liha ruodoista. Siivilöi kalaliemi.
  3. Kuumenna kalaliemi, lisää tarvittaessa vettä sekä majoneesi, kalapalat ja sitruunamehu.
  4. Kuumenna, mutta älä keitä. Tarkista maku.

© Pentin parhaat





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164578
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net