|
|
|
 | Sopa de pescado con mayonesa
- noin kilon painava kuha tai siika
- vettä
- 2 tl suolaa
- 10 kokonaista valkopippuria
- 1 laakerinlehti
- 1 rkl tuoreita fenkolinlehtiä tai ½ tl fenkolin siemeniä
- 2 dl majoneesia
- 1 rkl sitruunamehua
- Nosta perattu kala kattilaan. Kaada vettä sen verran, että se peittyy. Kuumenna kiehumispisteeseen, kuori vaahto ja lisää mausteet.
- Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes kala on kypsä. Nosta se keitinliemestä ja irrota liha ruodoista. Siivilöi kalaliemi.
- Kuumenna kalaliemi, lisää tarvittaessa vettä sekä majoneesi, kalapalat ja sitruunamehu.
- Kuumenna, mutta älä keitä. Tarkista maku.
© Pentin parhaat
|  |
|
|
|
|
2668682 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|