Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Janssonin pannari   • Maustekala, kaviaari   • Laiskan Janssonin kiusaus   • Anjovisrulla   • Anjovispaistos   • Anjovismuna   • Lämpimät anjovispalat   • Anjovisgratiini   • Maustekala   • Janssonin kiusaus (Wiljam)   • Maustekalaa Seppo Kanervan tapaan   • Janssonin pannari 

Anjovispaistos




  • 8-10 anjovisfileetä
  • 4-5 keskikokoista, keitettyä kylmää perunaa
  • 2 kovaksi keitettyä munaa
  • 4 keskikokoista tomaattia
  • 1-2 rkl voita
  • 2 dl hapankermaa tai kermaviiliä
  • hienoksi hakattua ruohosipulia, suolaa ja valkopippuria

1. Kuori ja leikkaa perunat ja munat viipaleiksi. Huuhdo ja leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
2. Perunat, tomaatit, munat ja anjovis asetetaan kerroksittain uuninkestävään, hyvinvoideltuun vuokaan. Ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerrokseksi asetellaan perunoita.
Kerroksien väliin sirotellaan varovaisen vähän suolaa (anjovikset suolaisia) ja valkopippuria.
3. Kerma kaadetaan vuokaan, päällimmäiseksi pannaan voinokareita ja vuoka asetetaan hyvään uuninlämpöön (275-300 astetta). Paistetaan, kunnes paistos on saanut kauniin värin.
4. Koristeeksi sirotellaan ruohosipulia ja vuoka tarjotaan höyryävän kuumana.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475154
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net