Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Aurajuustokirjolohi   • Herkkukalahyytelö   • Juustoinen uunikala   • Savukalatahna   • Kirjolohta kasvispedillä   • Punaviinissä keitettyä forellia   • Tonttutytön lohipasteija   • Sinikeitetty kirjolohi   • Punainen kirjolohikeitto   • Filoriisinyytit ja sahramikastike   • Yrttikirjolohta   • Uunissa kypsennetty kirjolohi   • Kirjolohisuikalekastike   • Kahden kalan vartaat   • Kirjolohi-munakoisopaistos   • Kirjolohilehikäinen   • Kirjolohiviuhka ja punajuurisuolakurkkukastike   • Savukalamunakokkeli   • Kalapaketti   • Lohimureke   • Kala-äyriäisnavariini   • Kirjolohta sinappikastikkeessa   • Konjakkisuolattu (kirjo) lohi   • Palmikoidut kirjolohinyytit   • Kirjolohi-fenkoli-keitto   • Kalapatee   • Kirjolohipyörykät   • Mutkaton savukalasalaatti   • Savulohipizza   • Kirjolohta valkoviinissä   • Kirjolohi foliossa   • Kylmäsavu-kirjolohi-munakasrulla   • Kala-sienirulla   • Kurkku-piparjuurikirjolohi   • Mantelikala   • Kirjolohimureke   • Kirjolohi ananaskastike   • Kirjolohi yrttikastike   • Kirjolohimureke   • Nopea kirjolohisalaatti   • Savulohi-pinaattisalaatti   • Grillilohta purkissa   • Lohi-sienipiirakka    • Limegraavattu kala   • Foliossa grillatut kirjolohinyytit   • Mehevä uunikirjolohi   • Kirjolohi-mangoceviche   • Maukkaampi savukalatahna   • Grillikirjolohi muurikassa   • Kirjolohihyytelö kylmäsavukirjolohesta   • Mandariinitäytteiset kirjolohirullat   • Maukas kirjolohi-perunagratiini 

Lohimureke




  • 500 g kirjolohta fileenä
  • 1 viipale valkoista leipää
  • 2 dl kermaa
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • valkopippuria
  • 200 g katkarapuja

1. Jauha nahaton kalafilee montioimikoneessa tai lihamyllyssä. Sekoita kuorittu, murennettu leipäpala kerman joukkoon. Erota keltuaiset valkuaisista.
2. Sekoita kerma-leipäseokseen jauhettu kala, keltuaiset ja mausteet. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja yhdistä kalaseokseen.
3. Silppua katkarapuja hieman. Kaada puolet seoksesta noin 2 litran vetoiseen voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle katkaravut ja loppu kalaseos.
4. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja kypsennä vesihauteessa 200-asteisessa uunissa 1 tunti ja 15 minuuttia. Kumoa mureke vuoasta ja tarjoa lämpimänä tai kylmänä.
Koristele vati salaatilla, sitruunalla, katkaravuilla ja tillillä.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475137
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net