Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuhaa Mannenerheimin tapaan   • Näykkään kuhapata   • Harrin kuha   • Hyytelöity kuha   • Höyrytetty kuhapala purjopedillä   • Kuha Walewska   • Kuhaa kasvispedillä   • Kuhaa Välimeren tapaan   • Mantelikuhaa uunissa   • Paistettua kuhaa à la Mannerheim   • Pariloitua ja paistettua kuhaa   • Pesto-paprika-kuhaa   • Sitruunakuha   • Äyriäis-kuhahyytelö   • Kuhamureke ja mateenmaksa   • Kuorrutettu kuhafilee ja parsasalaatti   • Äidin kuhaherkku   • Kuhaa à la Russe   • Uunikuhaa sienien kera   • Setsuanin kalafileet   • Sitruuna- ja oliivikalaa   • Kuhaa Madridin tavoin   • Vanamon neljän yrtin kuhaa   • Kalamuhennos kuhasta   • Kultamunakuha   • Basilikakuhaa   • Kuhaa kreivitär Walewska   • Kuhaa Walewska II   • Sienikuha   • Kuhakeitto   • Uunikuha   • Kuhavuoka   • Pariloidut kuhafileet   • Kuhaa uunipannulla   • Kuhaa ja vihanneksia foliossa   • Savukuhafileet, suolakurkku-kaprispyttipannu   • Haperokuha   • Stenwallin kuharuusukkeet   • Kuha Kristoforus   • Rosmarin-curry kuhaa voissa   • Friteerattua kuhaa   • Kuharullia maidossa   • Ranskalainen kalamuhennos   • Kuhaa juusto-herkkusienikuorrutuksella   • Kuha-lohimedaljonki mätikastikkeen kera   • Kuhaa kylmäsavulohen ja hunajakastikkeen kera   • Sandra a la Soto Major   • Tarun terriini   • Kuhafileet Cleopatra   • Taru Stenvallin kuhaa ja terveysperunaa   • Kalapatee (kuha)   • Kuha-banaanirullat   • Kuuma kuha   • Rapukuhaa   • Grillikuha   • Kuhaa kera munakastikkeen   • Kuha-pekonirullat 

Tissarin kuha



Tässä ohjeessa sekoitetaan pekoni ja kala. Emme säikähdä sillä usein muikun lisukkeena käytetään possua.

  • 3 keskikokoista nahatonta kuhafilettä (noin 500 - 600 g)
  • 50 g pekonia
  • 50 g porkkanaa
  • 50 g purjoa
  • 50 g sipulia
  • 1 dl vispikermaa
    (tillisilppua, viherpippuria ja merisuolaa)

Hiero kuhafileiden pintaan tilli-viherpippurisuolaa ja kääri rullalle (sulje tarvittaessa hammastikuilla). Asettele kuharullat uunivuokaan.
Leikkaa pekoni ja vihannekset pikkukuutioiksi ja freesaa kevyesti pekonirasvassa.
Kaada seos rullille ja lisää kerma ja tillisilppua. Hauduta uunissa 175 asteessa noin 18 - 20 minuuttia ja tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Wiljam Pyy
keittiömestari


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475126
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net