Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Lahnahyytelö   • Haudutettu lahna   • Uunilahna ravintola Motissa   • Lahnapiirakka   • Lahnanpääliemi   • Sienilahna   • Uunilahna   • Wanhan Eliten uunilahna   • Savulahnatäyte   • Hedelmäinen uunilahna   • Uunilahna II   • Savustetut lahnapihvit 

Lahnanpääliemi




  • puoli tusinaa lahnanpäitä annosta kohti
  • 1,5 litraa lähdevettä
  • kaksi sipulia
  • porkkananpala
  • purjonpätkä
  • tillinvarsia

1. Kidukset poistetaan ja huuhdellaan hyvin. Päitä haudutetaan hiljalleen ja vaahto kuoritaan hyvien että saadaan kirkas liemi. Lisätään muutama laakerinkehti pippureita hiukan merisuolaa, haudutetaan hyvin hiljalleen parikymmentä minuuttia. Päät nostetaan erittäin varoen lämpimään ja liemi siivilöidään kahden harsokankaan läpi.
2. Pieniin keittokippoihin laitetaan hyvin hienoksi hakattua tilliä ja sipulia sekä kuuma liemi päälle. Päät tarjotaan eri lautaselle ja nautitaan hummerihaarukalla, lisänä paahdettua ruisleipää.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475149
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net