Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kalamestarin kalaliemi   • Kalaliemikastike   • Kalaliemi 2   • Peruskalaliemi à la Wiljam   • Kalaliemi (Keittiömestarit) 

Kalaliemi (Keittiömestarit)



Tämän kalaliemen almistivat Etelä-Suomen keittiömestarit ry. ja se toimi pohjana heidän valmistamalleen Silakkakeitolle. Sitä myytiin 4 € annos+ruisleipä Helsingin silakkamarkinoilla 1.10.2006.

  • 1,5 l vettä
  • 0,2 kg sipulia
  • 0,1 kg selleriä
  • 0,1 kg palsternakkaa
  • 0,8 kg kuhan ruotoja
    valko- ja maustepippuria, kokonaisia
    laakerinlehti
    tillinvarsia

Liemi kaadetaan kuumana kuullotettujen sipulin ja perunakuutioiden päälle.
Varsinaisen silakkakeiton ohjeen julkaisemme myöhemmin silakka- osiossa.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaverkko | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2728859
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net