|
|
|
 | Kalaliemi (Keittiömestarit)
Tämän kalaliemen almistivat Etelä-Suomen keittiömestarit ry. ja se toimi pohjana heidän valmistamalleen Silakkakeitolle. Sitä myytiin 4 € annos+ruisleipä Helsingin silakkamarkinoilla 1.10.2006.
- 1,5 l vettä
- 0,2 kg sipulia
- 0,1 kg selleriä
- 0,1 kg palsternakkaa
- 0,8 kg kuhan ruotoja
valko- ja maustepippuria, kokonaisia
laakerinlehti
tillinvarsia
Liemi kaadetaan kuumana kuullotettujen sipulin ja perunakuutioiden päälle.
Varsinaisen silakkakeiton ohjeen julkaisemme myöhemmin silakka- osiossa.
|
|  |
|
|
|
|
2728859 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|