|
|
|
 | Paistetut lohiperhoset
- 600 g lohi- tai kirjolohifileetä
- 1 rkl rypsiöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus valkopippuria myllystä
Paístamiseen:
- voita
1. Valitse lohifileestä keskikohta tai kirjolohen paksua selkää. Leikkaa filee neljään osaan. Tee jokaiseen keskelle poikittainen viilto nahkaan asti, mutta älä leikkaa sitä poikki. Käännä viipaleet perhosen muotoon nahkapuolet vastakkain.
2. Sivele perhoset molemmin puolin öljyllä. Sekoita suolaan pippuri ja ripottele kalan pintaan.
3. Kuumenna voi pannussa ja paista perhoset siinä kohtalaisella lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Paistamisaika on noin neljä minuuttia kalan paksuudesta riippuen.
4. Tarjoa lisänä tartarkastiketta, keitettyjä pieniä perunoita ja kasviksia.
|  |
|
|
|
|
2415789 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|