Lohitäytteisiä pitaleipiä
- 400g kotimaista (jos mahdollista) tuoretta lohifileetä
- 1tl suolaa ja hiukan valkopippuria
Lisukkeet:
- 4 pitaleipää
- 4 viipaletta koskenlaskijajuustoa
- 2 viipaloitua tomaattia
- 4 rukolalehteä
- 4 rkl punasipulisilppua
- 8 pepperoonia
Kastike:
- yksi kovaksikeitetty kananmuna hienonnettuna
- yksi silputtu herkkukurkku
- 3 tl kaprismarjoja, 1,5dl majoneesia, 2rkl sinappia
1. Sekoita kastikeaineet, leikkaa lohi viipaleiksi, mausta ja grillaa hyvin kuumalla lämmöllä, rasvaisena kalana se ei tartu kiinni.
2. Täytä pitaleivät, väliin lisukkeet.
Tarjoile kastikkeen ja pepperoonin kera.
Keittiömestari Wiljan Pyy
|
|