Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Madepaisti (Jaakko Kolmonen)   • Elsen mademuhennos   • Juustomadepaistos   • Katalonialainen made   • Kekkosen madekeitto   • Made savolaisittain   • Madekeitto (Jaakko Kolmonen)   • Madekääryleet   • Mademuhennos   • Paistettu made valkoviinissä   • Mademuhennos II   • Maderuukut   • Mateenpäitä Sailon tapaan   • Madegratiini äyriäisten kera   • Kermamade I   • Made a`la bourguignonne   • Paistettua madetta parsan kera   • Matiaksen madekeitto   • Kermamade   • Bulevardin madekeitto   • Maderuusukkeet   • Paistettu made ja kapris-kananmunakastike   • Paistettua madetta Florentine   • Savustettua mateen maksaa, metsäsienirullaa ja maitokastiketta   • Madesoppaa ulkomaalaisittain   • Kainuulainen madekeitto (UKK)   • Maderuukku   • Martin madetta   • Paulin paistettu made   • Savustettu made   • Madekeitto (H.S. kuukausiliite)   • Mateita ja blinejä   • Madetta punaviinikastikkeessa   • Kalaseljanka mateesta ja kuhasta   • Madepyörykät   • Kekkosen madeliemi   • Muhennettua madetta   • Mademuhennos (Mysi Lahtinen) 

Paistettua madetta Florentine



Nyljetty made leikataan nivelien kohdalta paloiksi ja maustetaan valkopippurisuolalla.
Kastetaan vatkattuun munaan ja pyöritellään ohrajauhoissa. Paistetaan runsaassa voiöljyseoksessa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.


Florentine:
1. Pussi pakastepinaattia freesataan voilla ja puuteroidaan vehnäjauhoilla. (n.1 rkl).
2. 2 dl vispattua kuohukermaa lisätään ja haudutetaan kymmenisen minuuttia sekoitellen.
3. Maustetaan siirapilla, muskotilla, suolalla maun mukaan.

Lisänä bataattimuusia sipulin kera.

Wiljam Pyy
keittiömestari - cordon bleu





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2602160
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net