Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Madepaisti (Jaakko Kolmonen)   • Elsen mademuhennos   • Juustomadepaistos   • Katalonialainen made   • Kekkosen madekeitto   • Made savolaisittain   • Madekeitto (Jaakko Kolmonen)   • Madekääryleet   • Mademuhennos   • Paistettu made valkoviinissä   • Mademuhennos II   • Maderuukut   • Mateenpäitä Sailon tapaan   • Madegratiini äyriäisten kera   • Kermamade I   • Made a`la bourguignonne   • Paistettua madetta parsan kera   • Matiaksen madekeitto   • Kermamade   • Bulevardin madekeitto   • Maderuusukkeet   • Paistettu made ja kapris-kananmunakastike   • Paistettua madetta Florentine   • Savustettua mateen maksaa, metsäsienirullaa ja maitokastiketta   • Madesoppaa ulkomaalaisittain   • Kainuulainen madekeitto (UKK)   • Maderuukku   • Martin madetta   • Paulin paistettu made   • Savustettu made   • Madekeitto (H.S. kuukausiliite)   • Mateita ja blinejä   • Madetta punaviinikastikkeessa   • Kalaseljanka mateesta ja kuhasta   • Madepyörykät   • Kekkosen madeliemi   • Muhennettua madetta   • Mademuhennos (Mysi Lahtinen) 

Madepaisti (Jaakko Kolmonen)





  • 2 kilon made
  • 2 dl sipulilohkoja
  • 12 maustepippuria
  • 2 tl suolaa
  • 50 g voita
  • 1 l vettä


1. Perkaa made. Leikkaa kala kuuden sentin paloiksi. Pane madepalat,sipulit, mausteet ja maksa uunivuokaan. Kaada vettä kalojen päälle niin, että ne juuri ja juuri peittyvät. Levitä voinokareita kalapalojen päälle.

2. Paista paistia kaksi tuntia 150 asteessa. Sulje astia kannella, kun päällim-mäiset palat ovat saaneet väriä.

Usein paistiin pannaan myös perunanlohkoja.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2602166
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net