Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Savolainen muikkupaistos   • Eemelin muikkukasari   • Haudutetut muikut   • Hiilimuikut   • Kukkakaali ja savumuikut   • Muikea muikkusardiini   • Muikkukalaa possun kera   • Muikku-perunapiirakat   • Muikkuserpa   • Murumuikut   • Muikkupatee   • Paistetut muikut   • Savujuustomuikkukeitto   • Savumuikkukeitto   • Savustetut muikut   • Sienestäjän savumuikut   • Suolamuikut   • Syksyinen muikkukeitto   • Tomaattimuikut à la kippari   • Kitkan viisaat frityyrissä   • Muikea muikkusäilyke(EU)   • Miikkulaisen muikkulaatikko   • Muikkukäristys   • Purkitettua muikkua   • Rantakala kymmenelle   • Savumuikkuterriini ja hillottuja pikkutomaatteja   • Tomaattimuikut   • Nurinpäin paistettu muikkutorttu   • Muikkupata   • Rapeat neulamuikut   • Suolassa halstratut muikut   • Muikkupata Elli-Esterin tapaan   • Marinoidut savumuikut   • Uunipekonimuikut   • Kenkäveron (Mikkeli) Muikkuterriini 

Savolainen muikkupaistos




  • 800 g tuoreita puhkottuja muikkuja
  • 100 g siankylkeä
  • 2 sipulia
  • 3 dl hyvää kalalientä
  • 1 tl maustepippurirouhetta
  • 50 g voita
  • tillisilppua
  • merisuolaa

Paista paloiteltu siankylki rapeaksi jolloin siitä irtoaa rasva, lisää joukkoon sipulirenkaat. Kuullota hetki.
Lado muikut vuokaan ja kaada päälle paistinpan-nulla valmistamasi sipulisilava sekä mausteet, kalaliemi ja voinokareita. Herkun kruunaa päälle ripoteltu tillisilppu.
Hauduta kannen alla 15 – 18 minuuttia.
Lisäksi ei voi sopia paremmin kuin jauhoinen keitetty peruna ja ruisleipää.

Kalasta ruokaa –kurssin aineistoa à la Wiljam Pyy.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2112216
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net