Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Savolainen muikkupaistos   • Eemelin muikkukasari   • Haudutetut muikut   • Hiilimuikut   • Kukkakaali ja savumuikut   • Muikea muikkusardiini   • Muikkukalaa possun kera   • Muikku-perunapiirakat   • Muikkuserpa   • Murumuikut   • Muikkupatee   • Paistetut muikut   • Savujuustomuikkukeitto   • Savumuikkukeitto   • Savustetut muikut   • Sienestäjän savumuikut   • Suolamuikut   • Syksyinen muikkukeitto   • Tomaattimuikut à la kippari   • Kitkan viisaat frityyrissä   • Muikea muikkusäilyke(EU)   • Miikkulaisen muikkulaatikko   • Muikkukäristys   • Purkitettua muikkua   • Rantakala kymmenelle   • Savumuikkuterriini ja hillottuja pikkutomaatteja   • Tomaattimuikut   • Nurinpäin paistettu muikkutorttu   • Muikkupata   • Rapeat neulamuikut   • Suolassa halstratut muikut   • Muikkupata Elli-Esterin tapaan   • Marinoidut savumuikut   • Uunipekonimuikut   • Kenkäveron (Mikkeli) Muikkuterriini 

Eemelin muikkukasari




  • 600 g tuoreita muikkuja
  • 100 g siankylkeä
  • 50 g savupekonia
  • 2 kpl kookasta sipulia
  • 4 palaa ruisleipää
  • 2 dl valkoviiniä

VALMISTUS:
Laita muikut voideltuun kasariin, mausta pippurilla ja suolalla. Leikkaa lihat suikaleiksi ja paista pannulla rapeiksi. Lisää sipuli,freesaa hetki leipäpalojen kanssa, kaada muikuille. Silppua tilliä ja ruohosipulia päälle, kaada viini joukkoon ja hauduta kannen alla 15 – 20 minuuttia.

Nauti uusien perunoiden tai perunamuusin kanssa.

Keittiömestari Wiljam Pyy




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2112189
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net