Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Savolainen muikkupaistos   • Eemelin muikkukasari   • Haudutetut muikut   • Hiilimuikut   • Kukkakaali ja savumuikut   • Muikea muikkusardiini   • Muikkukalaa possun kera   • Muikku-perunapiirakat   • Muikkuserpa   • Murumuikut   • Muikkupatee   • Paistetut muikut   • Savujuustomuikkukeitto   • Savumuikkukeitto   • Savustetut muikut   • Sienestäjän savumuikut   • Suolamuikut   • Syksyinen muikkukeitto   • Tomaattimuikut à la kippari   • Kitkan viisaat frityyrissä   • Muikea muikkusäilyke(EU)   • Miikkulaisen muikkulaatikko   • Muikkukäristys   • Purkitettua muikkua   • Rantakala kymmenelle   • Savumuikkuterriini ja hillottuja pikkutomaatteja   • Tomaattimuikut   • Nurinpäin paistettu muikkutorttu   • Muikkupata   • Rapeat neulamuikut   • Suolassa halstratut muikut   • Muikkupata Elli-Esterin tapaan   • Marinoidut savumuikut   • Uunipekonimuikut   • Kenkäveron (Mikkeli) Muikkuterriini 
Savujuustomuikkukeitto
Tarveaineet:
1,2 l raikasta vettä
400 g neulamuikkuja
150g Kippari savujuustoa
0,5 dl voita
1 dl hienoja vehnäjauhoja
1 kpl kalaliemikuutio
kymmenkunta maustepippuria
tillisilppua
sipulisilppua

Valmistus:
Sulata voi rautapadassa, lisää jauhot ja freesaa muutama minuutti. Lisää vesi ja mausteet. Keitä hiljalleen 15 minuuttia välillä hyvin sekoittaen. Lisää kuutioitu juusto ja hauduta niin, että juusto sulaa, lisää muikut. Keitä noin viisi minuuttia, mutta niin etteivät kalat mene rikki. Ripottele lopuksi pinnalle raakaa sipuli- ja tillisilppua.

Ohjeen luovutti yhdistyksemme käyttöön Keittiömestari Wiljam Pyy.

Savujuustomuikkukeiton painikkeeksi voisi suositella australialaista TUNA WHITE –nimistä kursailematonta valkoviiniä. Viinissä on hyvä hinta/laatusuhde.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2602246
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net