Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Savolainen muikkupaistos   • Eemelin muikkukasari   • Haudutetut muikut   • Hiilimuikut   • Kukkakaali ja savumuikut   • Muikea muikkusardiini   • Muikkukalaa possun kera   • Muikku-perunapiirakat   • Muikkuserpa   • Murumuikut   • Muikkupatee   • Paistetut muikut   • Savujuustomuikkukeitto   • Savumuikkukeitto   • Savustetut muikut   • Sienestäjän savumuikut   • Suolamuikut   • Syksyinen muikkukeitto   • Tomaattimuikut à la kippari   • Kitkan viisaat frityyrissä   • Muikea muikkusäilyke(EU)   • Miikkulaisen muikkulaatikko   • Muikkukäristys   • Purkitettua muikkua   • Rantakala kymmenelle   • Savumuikkuterriini ja hillottuja pikkutomaatteja   • Tomaattimuikut   • Nurinpäin paistettu muikkutorttu   • Muikkupata   • Rapeat neulamuikut   • Suolassa halstratut muikut   • Muikkupata Elli-Esterin tapaan   • Marinoidut savumuikut   • Uunipekonimuikut   • Kenkäveron (Mikkeli) Muikkuterriini 
Savumuikkukeitto

  • 1 L kalalientä
  • 400 g perunoita
  • 400 g savumuikkuja
  • varsisipuli
  • porkkana
  • kruunutillikukinto
  • tillin oksia
  • kymmenisen maustepippuria
  • laakerinlehti
  • suolaa maun mukaan

Valmistus:
Leikkaa porkkana ohuiksi lastuiksi jolloin se kypsyy nopeammin.
Silppua sipuli sekä tillit ja keitä kalaliemessä edellä mainittuja 5 min. Lisää pieniksi lohkoiksi leikatut perunat ja anna hautua hiljalleen pehmeiksi. Perkaa savumuikut ruodottomiksi ja hauduta keitossa muutama muutama minuutti. Sekoita varoen, ettei savumuikkufileet mene rikki ja laita vielä joukkoon voinokare makua
antamaan.
Tarjoa ohranyrkkirieskan kera.

Wiljam Pyy, Helsinki, Töölö





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2094525
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net