Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Savolainen muikkupaistos   • Eemelin muikkukasari   • Haudutetut muikut   • Hiilimuikut   • Kukkakaali ja savumuikut   • Muikea muikkusardiini   • Muikkukalaa possun kera   • Muikku-perunapiirakat   • Muikkuserpa   • Murumuikut   • Muikkupatee   • Paistetut muikut   • Savujuustomuikkukeitto   • Savumuikkukeitto   • Savustetut muikut   • Sienestäjän savumuikut   • Suolamuikut   • Syksyinen muikkukeitto   • Tomaattimuikut à la kippari   • Kitkan viisaat frityyrissä   • Muikea muikkusäilyke(EU)   • Miikkulaisen muikkulaatikko   • Muikkukäristys   • Purkitettua muikkua   • Rantakala kymmenelle   • Savumuikkuterriini ja hillottuja pikkutomaatteja   • Tomaattimuikut   • Nurinpäin paistettu muikkutorttu   • Muikkupata   • Rapeat neulamuikut   • Suolassa halstratut muikut   • Muikkupata Elli-Esterin tapaan   • Marinoidut savumuikut   • Uunipekonimuikut   • Kenkäveron (Mikkeli) Muikkuterriini 
Sienestäjän savumuikut
1 kg savumuikkuja
100 g voita
4 kovaksi keitettyä kananmunaa
tillisilppua

Perkaa savumuikuista nahka, mutta pää ja pyrstö voivat jäädä koristeeksi. Laita foliolle ja päälle silputtu muna, tilli, voinokareet, päälle 1 dl vettä tai valkoviiniä ja sulje paketiksi. Kuumenna uunissa höyryäväksi 15 – 20 min.

1 l kantarelleja tai muita syksyn sieniä
varsisipuli
1 prk smetanaa
1 dl kuohukermaa
persiljaa
pippuria
suolaa

Paloitellut sienet freesataan voinokareessa, lisätään sipulisilppu ja kuullotetaan pehmeäksi, lisätään sekä kerma, että smetana. Annetaan muhia kalojen kuumentumisen ajan, maustetaan ja koristellaan persiljasilpulla.
Tarjotaan tilliperunoiden kera.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2602160
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net