Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Savolainen muikkupaistos   • Eemelin muikkukasari   • Haudutetut muikut   • Hiilimuikut   • Kukkakaali ja savumuikut   • Muikea muikkusardiini   • Muikkukalaa possun kera   • Muikku-perunapiirakat   • Muikkuserpa   • Murumuikut   • Muikkupatee   • Paistetut muikut   • Savujuustomuikkukeitto   • Savumuikkukeitto   • Savustetut muikut   • Sienestäjän savumuikut   • Suolamuikut   • Syksyinen muikkukeitto   • Tomaattimuikut à la kippari   • Kitkan viisaat frityyrissä   • Muikea muikkusäilyke(EU)   • Miikkulaisen muikkulaatikko   • Muikkukäristys   • Purkitettua muikkua   • Rantakala kymmenelle   • Savumuikkuterriini ja hillottuja pikkutomaatteja   • Tomaattimuikut   • Nurinpäin paistettu muikkutorttu   • Muikkupata   • Rapeat neulamuikut   • Suolassa halstratut muikut   • Muikkupata Elli-Esterin tapaan   • Marinoidut savumuikut   • Uunipekonimuikut   • Kenkäveron (Mikkeli) Muikkuterriini 
Kitkan viisaat frityyrissä
500 g neulamuikkuja
tilli- ja basilikasilppua
hiukan öljyä

1. Puhko muikut ja laita öljymarinaadiin.

Frityyritaikina:
1 dl vehnäjauhoja
½ dl öljyä
1 dl maitoa
½ dl vichyvettä
iso kananmuna

2. Vatkaa valkuainen vaahdoksi ja lisää taikinaan. Anna turvota puolisen
tuntia.
3. Sekoita muikut taikinaan ja keitä 180 asteisessa öljyssä rapeiksi. Öljy
on sopivaa kun leipäpala ruskistuu siinä.

Tarjoa kuumina perunasoseen tai puikulaperunan kera.

Wiljam Pyy 2/2005





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2602159
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net