Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Mateenmätiä ja maksaa leivän kera   • Mätihyytelö   • Mätilevite   • Mätimousse   • Mätiä talon tapaan   • Turkkilainen mätiherkku   • Tonttutytön mätipaletti   • Mätihyytelö II   • Mäti-perunaleivokset   • Mätileivät   • Kalastajaukin mätimousse   • Perunaohukaiset siianmädin kera 

Mätiä talon tapaan




  • 200 g mateen- tai muikun- tai kirjolohenmätiä
  • ½ dl kermaa
  • suolaa
  • pippuria
  • pieni sipuli
    (mateen maksa)

1. Mätipussit aukaistaan ja mätiin sekoitetaan hiukan suolaa ja kermaa ( ei suolaa jos ostat mädin suolattuna). Sekoitetaan tasaiseksi ja pannaan kulhoon.

2. Koristellaan pippurilla ja hienoksi hakatulla sipulilla.

Jos käytät mateen mätiä, mateen maksat keitetään vähässä vedessä ja sekoitetaan hienoksi hakattuna mätiin.

24.11.03




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2166278
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net