|
|
|
 | Paahdettua saimaannierieäfileetä mantelikastikkeessa

- 600 g saimaannieriäfileetä
- suolaa
- 2 rkl dijonsinappia
Leivitys:
- 0,5 dl vehnäjauhoja
- vastajauhettua valkopippuria
- suolaa
Kastike:
- 2 rkl voita
- 1 dl kuorittuja manteleita suikaleina
- 2 dl valkoviiniä
- 2 dl kermaa
- suolaa
Paahda mantelit paistinpannulla voissa kullan keltaisiksi. Lisää joukkoon valkoviini sekä kerma ja mausta suolalla. Keitä kunnes sakenee.
Mausta fileet suolalla. Sivele pintaan ohut kerros dijon-sinappia.
Sekoita keskenään vehnäjauhot, pippuri ja suola. Kasta siinä kummaltakin puolelta filee ja paista voissa kauniin ruskeaksi. Jälkikypsennä tarvittaessa 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia.
Kaada kuuma kastike päälle ja nauti.
Lisäkkeeksi sopii hyvin perunat, kasvikset tai vihreä salaatti.
Resepti: Maija Silvennoinen
|
|  |
|
|
|
|
2672220 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|