Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuorrutettu nieriä-sipulikeitto   • Nieriä perunapedillä   • Keitetty nieriä I   • Keitetty porkkananieriä   • Paahdettua saimaannieriäfileetä mantelikastikkeessa   • Graavattua saimaannieriää   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannierää   • Kevyesti suolatattua nieriää ja siikaa   • Nieriä-avokadosushi   • Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää   • Nieriää Navarran tyyliin   • Lasimestarin nieriää   • Uuninieriä kasviksilla 
Paahdettua saimaannierieäfileetä mantelikastikkeessa




  • 600 g saimaannieriäfileetä
  • suolaa
  • 2 rkl dijonsinappia

    Leivitys:
  • 0,5 dl vehnäjauhoja
  • vastajauhettua valkopippuria
  • suolaa

    Kastike:
  • 2 rkl voita
  • 1 dl kuorittuja manteleita suikaleina
  • 2 dl valkoviiniä
  • 2 dl kermaa
  • suolaa

Paahda mantelit paistinpannulla voissa kullan keltaisiksi. Lisää joukkoon valkoviini sekä kerma ja mausta suolalla. Keitä kunnes sakenee.
Mausta fileet suolalla. Sivele pintaan ohut kerros dijon-sinappia.
Sekoita keskenään vehnäjauhot, pippuri ja suola. Kasta siinä kummaltakin puolelta filee ja paista voissa kauniin ruskeaksi. Jälkikypsennä tarvittaessa 200-asteisessa uunissa 5 minuuttia.
Kaada kuuma kastike päälle ja nauti.
Lisäkkeeksi sopii hyvin perunat, kasvikset tai vihreä salaatti.

Resepti: Maija Silvennoinen





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672220
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net