Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuorrutettu nieriä-sipulikeitto   • Nieriä perunapedillä   • Keitetty nieriä I   • Keitetty porkkananieriä   • Paahdettua saimaannieriäfileetä mantelikastikkeessa   • Graavattua saimaannieriää   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannierää   • Kevyesti suolatattua nieriää ja siikaa   • Nieriä-avokadosushi   • Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää   • Nieriää Navarran tyyliin   • Lasimestarin nieriää   • Uuninieriä kasviksilla 
Graavattu saimaannieriä


  • 200 g saimaannieriäfileetä
  • 3 tl hiutalesuolaa ( sormisuola)
  • vastajauhettua valkopippuria
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna

Laita nieriä filee leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle suolaa, pippuria ja tilliä.
Kääri leivinpaperiin, laita se muovipussiin, puristele ilmat pois ja sulje tiiviisti.
Laita jääkaappiin maustumaan yhdeksi vuorokaudeksi. Voit myös laittaa kevyen painon päälle.
Leikkaa ohuita viipaleita ja laita ruisleivän päälle. Sopii myös sushin raaka-aineeksi

Resepti: Maija Silvennoinen





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672224
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net