Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuorrutettu nieriä-sipulikeitto   • Nieriä perunapedillä   • Keitetty nieriä I   • Keitetty porkkananieriä   • Paahdettua saimaannieriäfileetä mantelikastikkeessa   • Graavattua saimaannieriää   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannierää   • Kevyesti suolatattua nieriää ja siikaa   • Nieriä-avokadosushi   • Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää   • Nieriää Navarran tyyliin   • Lasimestarin nieriää   • Uuninieriä kasviksilla 
Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannieriää


  • 600 g saimaannieriäfileetä, nahattomina viipaleina
  • suolaa


    Kukkakaalikastike:
  • 2 rkl öljyä
  • 1 dl hienonnetta purjoa
  • 1 pieni kukkakaali nuppuina
  • 0,5 tl chiliä
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 4 dl kookosmaitoa
  • puolikaan sitruunan mehu
  • 2 tl hunajaa

Kuullota öljyssä purjo ja kukkakaali. Lisää joukkoon chili, suola sekä mustapippuria ja kuullota vielä hetki. Sekoita joukkoon kookosmaito, sitruunamehu ja hunaja. Keitä kunnes kukkakaalit ovat kovan kypsiä.
Kuumenna paksupohjainen paistinpannu ja ripottele sen pinnalle hieman suolaa.
Paahda nieriäviipaleet pannulla ja levitä kukkakaalikastiketta päälle ja nauti.

Resepti: Maija Silvennoinen






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672228
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net