|
|
|
 | Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannieriää
- 600 g saimaannieriäfileetä, nahattomina viipaleina
- suolaa

Kukkakaalikastike:
- 2 rkl öljyä
- 1 dl hienonnetta purjoa
- 1 pieni kukkakaali nuppuina
- 0,5 tl chiliä
- suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
- 4 dl kookosmaitoa
- puolikaan sitruunan mehu
- 2 tl hunajaa
Kuullota öljyssä purjo ja kukkakaali. Lisää joukkoon chili, suola sekä mustapippuria ja kuullota vielä hetki. Sekoita joukkoon kookosmaito, sitruunamehu ja hunaja. Keitä kunnes kukkakaalit ovat kovan kypsiä.
Kuumenna paksupohjainen paistinpannu ja ripottele sen pinnalle hieman suolaa.
Paahda nieriäviipaleet pannulla ja levitä kukkakaalikastiketta päälle ja nauti.
Resepti: Maija Silvennoinen
|
|  |
|
|
|
|
2672228 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|