Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuorrutettu nieriä-sipulikeitto   • Nieriä perunapedillä   • Keitetty nieriä I   • Keitetty porkkananieriä   • Paahdettua saimaannieriäfileetä mantelikastikkeessa   • Graavattua saimaannieriää   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannierää   • Kevyesti suolatattua nieriää ja siikaa   • Nieriä-avokadosushi   • Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää   • Nieriää Navarran tyyliin   • Lasimestarin nieriää   • Uuninieriä kasviksilla 

Kevyesti suolattua nierää ja siikaa





  • 300 g ruodotonta nieriäfileetä
  • 300 g ruodotonta siikafileetä
  • 3 rkl voita
  • suolaa, valkopippuria
  • Real-leipää

1. Leikkaa nieriä ja siika ohuiksi viipaleiksi ja mausta kevyesti suolalla ja vastarouhitulla valkopippurilla.
2. Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka kelmulla ja laita pohjalle puolet siikaviipaleista. Voitele siikaviipaleet voisulalla ja laita niiden päälle nieriäviipaleet ja laita vielä siikaviipaleet päälle.
3. Peitä vuoka kelmulla ja kypsennä 70-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila on 40-astetta. Jäähdytä muutama tunti jääkaapissa ja leikkaa viipaleiksi.
4. Paahda leipäviipaleet ja laita viipaleiden päälle pala nieriä-siikaa. Pursota viereen sinapilla maustettua kermavaahtoa ja koristele salaateilla.

Lähde Fazer Amica




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672228
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net