Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuorrutettu nieriä-sipulikeitto   • Nieriä perunapedillä   • Keitetty nieriä I   • Keitetty porkkananieriä   • Paahdettua saimaannieriäfileetä mantelikastikkeessa   • Graavattua saimaannieriää   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannierää   • Kevyesti suolatattua nieriää ja siikaa   • Nieriä-avokadosushi   • Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää   • Nieriää Navarran tyyliin   • Lasimestarin nieriää   • Uuninieriä kasviksilla 

Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa




  • 600 g nieriäfileetä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • vastajauhettua valkopippuria
    Marinadi:
  • 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 limetin mehu ja raastettu kuori
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • soijaa
  • mustapippuria

    Mango-ananassalsa:
  • 1 mango pieninä kuutioina
  • 1 tuore ananas kuutioina
  • 1 pihvitomaatti kuutioina
  • ½ pieni punasipuli hienonnettuna
  • 3 rkl öljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • ½ dl persiljaa hienonnettuna

1. Sekoita marinadin ainekset. Puolita fileet tarvittaessa. Pane fileet muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Pyörittele fileitä marinadipussissa. Anna marinoitua puolisen tuntia huoneenlämmössä, kääntele pussia välillä.
2. Valmista sillä aikaa mango-ananassalsa. Sekoita ainekset keskenään ja anna hetki vetäytyä kylmässä.
3. Pyyhi filee marinadista talouspaperilla ja paista öljyssä paistinpannulla kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoa mango-ananassalsan kera.

Huutokosken arvokala



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672211
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net