Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuorrutettu nieriä-sipulikeitto   • Nieriä perunapedillä   • Keitetty nieriä I   • Keitetty porkkananieriä   • Paahdettua saimaannieriäfileetä mantelikastikkeessa   • Graavattua saimaannieriää   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannierää   • Kevyesti suolatattua nieriää ja siikaa   • Nieriä-avokadosushi   • Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää   • Nieriää Navarran tyyliin   • Lasimestarin nieriää   • Uuninieriä kasviksilla 

Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää




  • 600 g nieriäfileetä, nahattomina viipaleina
  • suolaa
    Kukkakaalikastike:
  • 2 rkl öljyä
  • 1 dl hienonnetta purjoa
  • 1 pieni kukkakaali nuppuina
  • ½ tl chiliä
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 4 dl kookosmaitoa
  • puolikaan sitruunan mehu
  • 2 tl hunajaa

1. Kuullota öljyssä purjo ja kukkakaali. Lisää joukkoon chili, suola sekä mustapippuria ja kuullota vielä hetki. Sekoita joukkoon kookosmaito, sitruunamehu ja hunaja.
2. Keitä kunnes kukkakaalit ovat kovan kypsiä.
3. Kuumenna paksupohjainen paistinpannu ja ripottele sen pinnalle hieman suolaa.
Paahda nieriäviipaleet pannulla ja levitä kukkakaalikastiketta päälle ja nauti.

Huutokosken arvokala




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672216
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net