Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuorrutettu nieriä-sipulikeitto   • Nieriä perunapedillä   • Keitetty nieriä I   • Keitetty porkkananieriä   • Paahdettua saimaannieriäfileetä mantelikastikkeessa   • Graavattua saimaannieriää   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannierää   • Kevyesti suolatattua nieriää ja siikaa   • Nieriä-avokadosushi   • Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää   • Nieriää Navarran tyyliin   • Lasimestarin nieriää   • Uuninieriä kasviksilla 

Nieriää Navarran tyyliin



neljälle

  • 2 pientä (600 g) nieriää
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • 8 viipaletta ja´mon serranoa eli ilmakuivattua kinkkua

1. Puhdista ja kuivaa kalat. Poista kidukset. Ripottele sisään vähän
suolaa ja mustapippuria. Pane kummankin kalan sisään viipale
kinkkua. Kiedo loput kalojen ympärille.
2. Kuumenna grilli tai uunin grillivastukset. Grillaa kaloja, kunnes
ne ovat saaneet kauniin ruskean värin (noin 6 minuuttia).
Käännä varovasti ja grillaa toista puolta saman verran.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672222
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net