Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuorrutettu nieriä-sipulikeitto   • Nieriä perunapedillä   • Keitetty nieriä I   • Keitetty porkkananieriä   • Paahdettua saimaannieriäfileetä mantelikastikkeessa   • Graavattua saimaannieriää   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannierää   • Kevyesti suolatattua nieriää ja siikaa   • Nieriä-avokadosushi   • Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää   • Nieriää Navarran tyyliin   • Lasimestarin nieriää   • Uuninieriä kasviksilla 

Lasimestarin nieriää



  • 800 nahatonta nieriäfileetä kuutioina
  • ½ dl vichyvettä
  • 2 dl hunaja-omenaviinietikkaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 rkl merisuolaa
  • 1 rkl mauste- ja valkopippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • 1 tl sinappinsiemeniä

    Keitä ainekset kasaan ja jäähdytä kylmäksi. Lisää joukkoon porkkanaa ja piparjuurta lastuina sekä punasipulia renkaina. Lado ainekset kerroksittain ja tarjoa seuraavana päivänä.
    Tarjoa esim. puikulaperunan ja ruisleivän kera.



  • Lähetä ohje


     
     
    | Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
    2672205
     
    Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
    Webbinen.net