Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuorrutettu nieriä-sipulikeitto   • Nieriä perunapedillä   • Keitetty nieriä I   • Keitetty porkkananieriä   • Paahdettua saimaannieriäfileetä mantelikastikkeessa   • Graavattua saimaannieriää   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannierää   • Kevyesti suolatattua nieriää ja siikaa   • Nieriä-avokadosushi   • Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää   • Nieriää Navarran tyyliin   • Lasimestarin nieriää   • Uuninieriä kasviksilla 
Nieriä perunapedillä


  • n. 800 g:n nieriä
  • suolaa, pippuria
  • 1 rosmariinin oksa
  • 4 salvian oksaa
  • nippu ruohosipulia

    Vuokaan:
  • puolitettuja puikulaperunoita
  • esikypsennettyjä sipuleita
  • suolaa, pippuria
  • sitruunaviipaleita
  • öljyä

    Pohjalle:
  • hiukan kalalientä

1. Pane puolitetut puikulat ja kiehautetut sipulit (kokonaisina tai puolikkaina) uunivuokaan. Lisää muutama sitruunaviipale. Mausta perunat suolalla, pippurilla ja muutamalla rosmariinineulasella. Lorauta päälle vähän öljyä ja kaada vuoan pohjalle kalalientä.
Esikypsennä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

2. Pyyhkäise perattu kala puhtaaksi talouspaperilla. Mausta se sisältä ja päältä suolalla sekä pippurilla. Täytä kalan vatsa yrteillä ja ruohosipulilla. Nosta kala esikypsennettyjen kasviksien päälle. Paista noin 30 minuuttia.

Tarjoa kalan ja kasvisten kanssa kylmää kermaviilikastiketta.

(Kalan kypsyyden voi tarkistaa sen selkäevästä. Kun evä irtoaa helposti
nykäisemällä, on kala valmis.)

24.11.03




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672191
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net