Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Kuorrutettu nieriä-sipulikeitto   • Nieriä perunapedillä   • Keitetty nieriä I   • Keitetty porkkananieriä   • Paahdettua saimaannieriäfileetä mantelikastikkeessa   • Graavattua saimaannieriää   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua saimaannierää   • Kevyesti suolatattua nieriää ja siikaa   • Nieriä-avokadosushi   • Limemarinoitua nieriää ja mango-ananassalsaa   • Kukkakaali-kookoskastikkeessa haudutettua nieriää   • Nieriää Navarran tyyliin   • Lasimestarin nieriää   • Uuninieriä kasviksilla 
Keitetty nieriä I


  • n. kilon painoinen nieriä (muukin lohikala kelpaa)
  • porkkanaa
  • sipulia
  • laakerinlehteä
  • pippuria
  • hiukan valkoviiniä
  • tillinvarsia
  • sitruunanmehua

Valmistus:
1. Mittaa ensin vesi kasariin niin, että kala juuri ja juuri peittyy. Ellei
ole käytettävissä pitkänomaista kalakattilaa, puolita avattu kala.
2. Keitä ensin pelkkää lientä kaikilla mausteilla ilman kalaa. Keitto-
aika noin 15 minuuttia.
3. Lisää kala/-palat liemeen ja anna loivasti hautua parikymmentä
minuuttia. Jäähdytä omassa liemessään seuraavaan päivään.
4. Nosta kala tarjoiluvadille, poista nahka ja sivele majoneesilla.

Koristele tomaatilla, tillillä, kurkulla ja salaatinlehdillä.



Lisukkeena voit nauttia keitettyjä perunoita.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2672228
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net