|
|
|
 | Keitetty nieriä I
- n. kilon painoinen nieriä (muukin lohikala kelpaa)
- porkkanaa
- sipulia
- laakerinlehteä
- pippuria
- hiukan valkoviiniä
- tillinvarsia
- sitruunanmehua
Valmistus:
1. Mittaa ensin vesi kasariin niin, että kala juuri ja juuri peittyy. Ellei
ole käytettävissä pitkänomaista kalakattilaa, puolita avattu kala.
2. Keitä ensin pelkkää lientä kaikilla mausteilla ilman kalaa. Keitto-
aika noin 15 minuuttia.
3. Lisää kala/-palat liemeen ja anna loivasti hautua parikymmentä
minuuttia. Jäähdytä omassa liemessään seuraavaan päivään.
4. Nosta kala tarjoiluvadille, poista nahka ja sivele majoneesilla.
Koristele tomaatilla, tillillä, kurkulla ja salaatinlehdillä.
|
Lisukkeena voit nauttia keitettyjä perunoita.
|  |
|
|
|
|
2672228 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|