Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Sardiinigreipit   • Sardiinisalaatti   • Sardiinileivät   • Sardiini, tilli, perunaleipä 

Sardiinileivät




  • 8 halkaistua, revittyä pientä ruisleipää
  • 3 tlk öljyyn säilöttyjä sardiineja

    Päälle:
  • 150 g mozzarella-juustoraastetta
  • 2 munaa
  • 8 kivetöntä oliivia
  • 8 hillosipulia
  • ripaus paprikaa

Nosta leivät leivinpaperille pellille. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Sivele leivät sardiinien öljyllä tai valuta öljyä leipien revitylle pinnalle. Jaa sardiinit leipien päälle.
Sekoita juustoraaste ja munat. Voit käyttää myös kermajuustoraastetta. Jaa seos leiville. Ripauta pintaan paprikaa ja nosta päälle oliivit ja hillosipulit.
Kypsennä leipiä uunissa 5-10 minuuttia tai kunnes juusto saa hiukan väriä ja leivät kuumenevat.
Tarjoa heti kylmän juotavan kanssa.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2403886
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net