Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Seitikalakeitto   • Alaskan seiti uunissa   • Seitisimpukat   • Isännän mieleinen uunikala   • Pakastekalapata   • Kala-vihannesruukku   • Lotan kalavuoka   • Grillattua Alaskan seitiä   • Alaskan seitiä foliossa   • Juustolla kuorrutettu seiti   • Hummeripojan kalapaistos 

Pakastekalapata



(neljälle)

Tarvitset:

  • paketti pakasteseitiä
  • 2-3 hapanta, keskikokoista omenaa
  • 2 tl kalamaustetta
  • 2 rkl sitruunamaustetta
  • 2 dl ruokakermaa
  • voita
  • tillisilppua

Valmistus:

  1. Kuori omenat, poista niistä siemenkodat ja leikkaa hyvin
    ohuiksi viipaleiksi.
  2. Leikkaa kala viipaleiksi.
  3. Voitele paksupohjainen kattila ja levitä pohjalle ensin
    omenaviipaleet, sitten kalapalat, väliin reippaasti tillisilppua ja voita.
  4. Kaada päälle sitruunamehu, ripottele kalamaustetta ja noin
    puolet varatusta kermasta.
  5. Kuumenna pataruoka ensin kiehuvaksi ja anna sitten hautua
    kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Lisää loput
    kermasta kypsymisen loppupuolella.

Tämän ruoan lisukkeeksi sopii esim. riiisi.

© Heikki Karjalainen




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2309035
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net