Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Paahdettua siikaa, mätimoussea ja kevätvihanneksia   • Kalalla täytetyt kesäkurpitsat   • Siikaa halsterissa   • Kevätsiikaa uunissa   • Graavia siikaa carpaccio   • Kylmäsavusiikaterriini   • Limesiikaa   • Maaherrattaren kesäruoka   • Rapeaksi paistettua siikaa   • Savusiikamoussa   • Siika-lohiterriini   • Siika-minestrokeitto   • Siikapiiraat   • Siikaa ja vihreää parsaa   • Siikaviche   • Siikapyörykät   • Siikatartar   • Syksyinen uunisiika   • Uunisiikaa itämaisittain   • Uunisikkaa ja kanttarelli-perunasosetta   • Marsalkan kalaseljanka   • Wokattua inkiväärisiikaa   • Foliosiikaa   • Siikakeitto   • Sampon sienisiika   • Siikaa viherpippurikastikkeessa   • Keitettyä siikaa Wiljamin tapaan   • Keitetty siika tai kuha tillikastikkeessa   • Herkuttelijan kalavati   • Savusiikatapas   • Keltainen siikafilee   • Siikaa japanilaisittain   • Haudutettua kokonaista siikaa ja mätikastiketta   • Kalastajan siikaperunat   • Siikaa ruiskastikkeessa   • Hieno kalagratiini   • Siika-kasviskeitto   • Täytetyt siikapihvit   • Paahdetut siika-katkarapupihvit   • Siikaa suolakuoressa   • Kalatartar Beckin tapaan   • Siikaa valkoviinissä   • Savukalaräiskäleet   • Ristiinnaulittu siika   • Loimusiika   • Siikaliemi ja kantarellipelmetit   • Tuoresuolattu siika   • Rosmariini-sitruunasavusiika   • Siikaa viinikastikkeessa   • Graavisiikacarpaccio   • Savukalatahna   • Hapanleivällä maustettua siikaa ja olutkastiketta   • Siikaa paperissa a la Royal   • Siikatartar (Matti Vanhanen)   • Vähän suolattu eli kraavisiika   • Siikaa tummassa suolataikinassa   • Satakuntalainen siikakeitto   • Siikaa Dorian tapaan   • Pikkusiiat timjamikastikkeessa   • Herkulliset siikafileet halsterissa   • Graavisiikaa ja mätikastiketta   • Siianmätiä sitruuna-ranskankerman ja paistettujen leivänmurujen kera   • Cevitche   • Paistetut siiat   • Siikaceviche    • Savusiikaa, kurkkusuomuja ja hunajaista jogurttikastiketta   • Siikapatee   • Höyrytetty siika   • Koskenlaskijan ahvensoppa 

Raikas graavisiikacarpaccio II





(neljälle)

  • 100 g muikunmätiä
  • 300 g graavisiikaa

    Muut valmistusaineet:
  • 1 kurkku
  • suolaa, pippuria
  • 1 greippi
  • rucolan lehtiä koristeluun
  • 50 g crème fraîchea
  • 1 sitruuna
  • oliiviöljyä
  • suolaa, pippuria

Valmistus:
1. Valuta mätiä viileässä kaksi tuntia siivilässä, jotta ylimääräinen neste valuu pois ja mätihelmet erottuvat.
2. Kuori kurkku, leikkaa siemenkeskusta tangoiksi ja muu osa sentin kokoisiksi paloiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Kuori greippi terävällä veitsellä kalvottomaksi ja leikkaa lohkoista pelkkä hedelmäliha. Puolita lohkot.
3. Levitä siika tarjoiluvadille carpaccion tapaan, lisää kalan päälle pilkottu kurkku ja greippi. Ripottele päälle hienoksi hakattua rucolaa, mätinokareita ja crème fraîchea.
4. Purista annoksen päälle sitruunamehua, pirskota päälle oliiviöljyä ja viimeistele myllystä jauhetulla pippurilla.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2211904
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net