|
|
|
 | Juustotahna-silakkapihvit
(noin 36 kpl)
- 1,5 kg silakkafileetä
Täyte:
- 150 g sinihomejuustoa
- 150 g punaleima emmental-juustoraastetta
- 1 dl oliiviviipaleita
- ½ dl ruohosipulia silputtuna
- 1 ruukku basilikaa silputtuna
Kuorruttamiseen:
- 3 munaa
- 4 dl korppujauhoja
Paistamiseen:
- voita
Tarjoiluun:
- limelohkoja
1. Levitä puolet silakkafileistä nahkapuoli alaspäin tasaiselle alustalle. Jos paistat silakkapihvit uunissa lado ne voidellulle tai leivinpaperoidulle pellille. Sekoita täytteen ainekset tahnamaiseksi ja jaa täyte silakkafileille. Aseta loput silakkafileet päälle nahkapuoli ylöspäin.
2. Riko munat kulhoon ja vispaa rakenne rikki. Mittaa korppujauhot toiseen ja mausta ne suolalla. Kastele ensin silakkapihvit munassa ja pyöräytä ne sen jälkeen korppujauhoissa. Paista
Uunissa paistaminen.
1. Valuta tai pensselöi uunipannulla olevien silakkapihvien päälle sulatettua voita ja siivilöi ohut kerros korppujauhoja pinnalle. Kypsennä uunin grillitoiminalla tai noin 250 asteessa. Leikkaa silakkapihvien päälle runsaasti limelohkoja tarjolle tuotaessa.
VINKKI!
Kylmät silakkapihvit maistuvat erinomaiselta ruisleivän päällä. Ja juustotäyte sopii muidenkin kalafileiden täytteeksi. Kokeile esimerkiksi juustotäytteisiä ahven- tai kuharullia tai pihvejä.
|
|  |
|
|
|
|
2690621 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|