|
|
|
 | Juhlava silakkavuoka
- 1 kg silakoita tai 600 g silakkafileitä
- hiukan suolaa
- 50 g sinihomejuustoa
- 2 tl säilöttyjä viherpippureita
- nippu persiljaa
- 2 dl kuohukermaa
1. Ripottele silakoiden sisäpuolelle varovasti suolaa (juusto on suolaista) ja lado silakat uunivuokaan.
2. Murenna sinihomejuusto ja viherpippurit ja sekoita joukkoon persilja ja kerma. Kaada seos vuokaan silakoiden päälle.
3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa. Tämä ruoka sopii myös seisovan voileipäpöydän ruoaksi joko kuumana tai jäähdytettynä.
|
|  |
|
|
|
|
2690634 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|