Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Suutarinlohi (silakkafileestä)   • Juustoinen silakkavuoka   • Silakkarullat   • Paistetut silakkapihvit   • Onkipojan kalakeitto   • Keittiömestarin reilu silakkasoppa   • Kotoinen silakkalaatikko   • Oopperakellarin silakat   • Ranskankermasilakat   • Rapusilakat   • Saksalaiset suutarinlohet   • Savusilakkaleivät   • Savusilakkasalaatti   • Savusilakkatorttu   • Sherrysilakat   • Silakkaa kolmella tavalla   • Silakka-pekonipatee   • Silakkapestoa   • Silakkasuupalat   • Sinappisilakat   • Rantasilakka Raumalta   • Silakkapata   • Keittiömestarin silakkasoppa   • Etikkasilakkarullat   • Mummolan etikkasilakat   • Marinoidut silakat   • Silakkatartar   • Savusilakkapiirakka   • Isoäidin silakkalaatikko   • Kookos-uunisilakkarullat   • Sinappiset kermaviilisilakat   • Savusilakkatäyte   • Silakkahyytelö   • Juustotahna-silakkapihvit   • Silakkapihvejä, kantarelliperunaa ja sitruunapunajuurta   • Juhlava silakkavuoka   • Silakka a`la fontaljuusto   • Harrin hiillostetut silakat   • Arvon silakkapihvit   • Jouluiset silakkapihvit   • Olutsilakat   • Jungmannin silakkapullat   • Rapeat silakat   • Silakkarullat Paavon tapaan   • Hienot silakkapihvit   • Pariloidut silakat   • Silakkapiirakka   • Valkosipulisilakat   • Yrttisilakat   • Eeron silakkapihvit   • Silakkatartar   • Willyn hiillostetut silakat   • Silakkapotut   • Silakkafileitä miedon viherpippurivoin kanssa   • Rapusilakat II   • Seurasaaren silakkapihvit   • Suutarilohi Seppo Kanervan tapaan   • Paistetut silakat oliivien kera   • Silakkapihvit (3 eri täytettä)   • Itämeren ihmekala (silakkakeitto kouluille)   • Friteerattua silakkaa   • Willyn silakkalaatikko   • Taavetin silakkarullat   • Paperissa paistettua silakkaa   • Tähdellistä silakkalaatikkoa   • Savusilakkamousse   • Silakkaa viininlehdillä   • Fish & chips   • Aurajuustosilakat   • Anjovis-silakkavuoka   • Tervamestarin silakat   • Savusilakkasalaatti   • Piparjuurisilakat   • Roseepippurisilakat   • Silakkatapakset   • Valkosipuligrillatut silakkafileet   • Silakkasushi   • Juustoinen silakkavuoka   • Savusilakkaletut   • Paistetut silakat (Mannerheim)   • Kermaiset tomaattisilakkarullat   • Silakkahyytelö   • Hiilisilakat   • Hunajasilakat   • Silakat marokkolaisittain   • Makusilakat   • Suutarinlohi (silakkafileestä) 

Silakkapihvit (3 eri täytettä)




  • 1 kg silakoita tai 600 g fileetä
  • 1 dl ruisjauhoja
  • 1 dl korppujauhoja
  • suolaa, valkopippuria
  • voita


    Perinteinen täyte:
  • 1 dl hienoksi silputtua tilliä
  • 1 dl hienoksi silputtua persiljaa

    Piparjuuritäyte:
  • 1 rkl pehmeää voita
  • 2 rkl raastettua piparjuurta

    Tilsitin täyte:
  • vahvaa kreivijuustoa viipaleina puolet fileiden määrästä
  • 1 dl ruohosipulisilppua

1. Fileeraa kalat ellet käytä valmiita fileitä. Sekoita yhteen ruis- ja korppujauhot.
2. Lado puolet fileistä nahkapuoli alaspäin leivinpaperille työlaudalle.
3. Mausta fileet suolalla ja pippurilla ja ripottele pinnalle runsaasti tilliä ja persiljaa. Pane loput fileet kansiksi ja leivitä pihvit jauhoseoksessa.
Piparjuurisilakoita varten sekoita piparjuuri pehmeään voihin ja sivele täyte alimmalle fileelle.
Maukkaat tilsitinsilakat valmistat täyttämällä pihvit voimakkaanmakuisella tilsitin- eli kreivijuustolla ja ruohosipulisilpulla.
Ruskista silakkapihvit voissa, kypsennä 3 min kummaltakin puolelta. Tilsitinsilakoita voit hauduttaa hetkisen pitempään, jotta juusto ehtii sulaa.
Tarjoa rapeankuumina perunamuusin kanssa.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2406552
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net