|
|
|
 | Friteerattua silakkaa
- 500 g silakkafileitä
- pippuri-suolaa
- tuoreleipäraastetta
- rypsiöljyä
1. Nahoita silakkafileet nahattomiksi, pippuroi ja suolaa ne kevyesti ja laita vetäytymään 15 minuutiksi.
Tee sillä aikaa tuoreleipäraasteesta ja kananmunasta fileille kuorrutus. Kuumenna öljy 180- asteiseksi eli kun leipäpala ruskistuu voit laittaa fileet öljyyn.
2. Keitä tuorepastaa ohjeen mukaan, leikkaa porkkanaa ja purjosipulia tikuiksi.. Kuullota vihannekset voissa pehmeänkuultaviksi. Lisää joukkoon hiukan kermaa ja mausta pippurilla ja suolalla.
Sekoita pastan joukkoon aiemmin friteeraamasi silakkafileet.
|
|  |
|
|
|
|
2690596 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|