|
|
|
 | Anjovis-silakkavuoka
(neljälle)
- 1 prk anjovisfileitä (65 g anjovista)
- 150 mustaleimaemmental- juustoraastetta
- 2 tl sokeritonta sinappia
- runsaasti tilliä
- sitruunamehua
- mustapippuria myllystä
- 500 g silakkafileitä
- voita
- 1 prk tomaattipyreetä (70 g)
- 1 prk smetanaa (120 g)
Jauha tehosekoittimessa anjovisfileet, juustoraaste ja sinappi tasaiseksi tahnaksi. Silppua sekaan paljon tilliä. Lisää tilkka sitruunamehua ja ripaus mustapippuria. Levitä tahnaa runsaasti silakkafileille ja kääri fileet rullalle. Lado ne mahdollisimman tiiviisti voideltuun uunivuokaan yhdeksi kerrokseksi. Sekoita sitten tomaattipyree ja smetana ja levitä kalojen päälle.
Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia eli kunnes pinta alkaa tummua. Ellet halua tummaa pintaa, peitä vuoka aluksi foliolla.
HUOM! Älä lisää suolaa koska sitä on juustossa ja anjoviksessa.
|
|  |
|
|
|
|
2692704 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|