|
|
|
 | Piparjuurisilakat
(3 - 4 annosta)
- 600 g silakkafileitä
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria myllystä
- 4 rkl tuoretta tilliä
- 2 rkl tuoretta ruohosipulia
- 2 dl kermaa
- 4 rkl piparjuuritahnaa (tuubista)
Mausta silakkafileet suolalla, pippurilla, tillillä ja ruohosipulilla. Kääri rullalle ja laita uunivuokaan. Sekoita kerma ja piparjuuritahna. Kaada kalan päälle. Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia.
Tarjoa vihersalaatin kanssa .
Vinkki! Jos käytät kuivattua tilliä, sitä riittää noin 1 rkl.
Lähde:sydanmerkki.fi
|  |
|
|
|
|
2690643 |
|
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
|
|